.

Графика и мултимедија

Бесплатен едитор на аудио датотеки со филтри

Прецизен програм за снимање CD-а

Бесплатен прегледник на слики

Бесплатен програм за сликање на екранот со голем број на опции

Бесплатни филмски и музички кодеци, вклучен е Media Player Classic

Eден од најдобрите и најпопуларните бесплатни едитори на слики, го содржи и .NET Framework

Мултимедиски репродуктор за гледање филмови, музика, конвертор со огромен број на функции

Снимање на екран со голем број на опции, погоден за правење на видео туторијали - Thundersoft

Internet

Еден од најпопуларните пребарувачи

Еден од најпопуларните пребарувачи

Најпопуларниот клиент за Bit-Torrent симнувања

FTP & STP client со отворен код за комуникација помеѓу сервери

Овозможува пристап до било кој PC со што му го превземате екранот и работите на него - Remote Desktop

Online филмови и серии

Најпопуларниот програм за видео разговори и телефонски повици насекаде низ светот

UTILITY

Бесплатен Aрхивер за пакување и распакување на фајлови

Бесплатен програм за режење на CD, DVD. Има и Blu-Ray support

Некогаш при копирање на масовни датотеки се јавуваат проблеми доколку ја користиме опцијата којашто ја нуди Windows. Тука овој програм е многу корисен

Бесплатен универзален архивер (пакувач)

Бесплатен програм за моунтирање датотеки

Бесплатна анти-вирусна програма

Text едитори и прегледници

Бесплатен прегледник на PDF

Бесплатен едитор на текст, популарен кај веб - девелопери

Бесплатен едитор на текст, овозможува поддршка на Git

Бесплатен пакет на едитори

Бесплатен прегледник и едитор на PDF

Драјвери и вендори

Aвтоматски детектира драјвери за графичка картичка и нуди опции

Програм кој автоматски инсталира и ажурира драјвери на вашиот PC.
*Напомена: 1.7Gb!

Intel Chipset Support

Поддршка на GeForce, инсталација и ажурирање, оптимизација при гејминг